Promotionele kleding

Promotionele kleding

Een uniforme uitstraling binnen een bedrijf of bij een vereniging versterkt het wij-gevoel. Met goed gekozen en kwalitatief hoogwaardige bedrijfs- en promotiekleding kunnen wij helpen om die eenheid en saamhorigheid binnen de organisatie te vergroten.

Met een ruime keuze aan kleding kunnen wij voor elke activiteit de passende outfit aanbieden. Daarbij kunnen wij natuurlijk ook uw naam, logo of iets anders op het kledingstuk aanbrengen. Dit gebeurt natuurlijk in overleg met u en op een snelle en vakkundige manier.

Ons bedrijf is dealer van de meeste bekende merken in Europa. We leveren direct van de fabrikant of importeur. We leveren ook producten zoals kinderkleding, handdoeken, sportkleding, caps, mutsen, sjaals en petten, schorten en sloven, horecatextiel, paraplu’s, tassen en rugzakken en vele andere artikelen.

Ook voor kleine aantallen of enkele stuks kunt u bij REWI terecht en zijn onze prijzen scherp en aantrekkelijk.

REWI Promotions heeft ook een uitgebreid aanbod van textiel buiten onze webshop om, vraag ons naar de mogelijkheden betreft de speciale prijzen voor het textiel en de mogelijkheden bedrukken/borduren. U kunt de catalogus online bekijken.