Kerstpakketten

en relatiegeschenken

Kerstpakketten en relatiegeschenken

Bij Rewi Promotions bent u aan het juiste adres voor het perfecte kerstpakket, geschenk of cadeau voor uw medewerkers of zakenrelaties. Maatwerk en service staan bij ons hoog in het vaandel, wij denken graag met u mee. Of het nu gaat om een standaardpakket, een zelf bedacht thema, of dat u Rewi Promotions ideeën wilt laten aandragen, alles is mogelijk.

Zelf samenstellen

U heeft de keuze uit een groot assortiment originele kerst- en eindejaarsgeschenken. Heel bijzonder is dat u bij REWI uw favoriete pakket zelf samen kunt stellen in onze showroom. Daar staan ook voorbeeld pakketten om de keuze eenvoudig te maken. Het is ook mogelijk een persoonlijke boodschap of cadeau aan het pakket toe te voegen.

De geschenken kunnen op verschillende manieren verpakt worden: in een feestelijke doos, in een blik, in een mand of zelfs in glaswerk etc. Vertel ons uw wensen en wij zorgen voor een geschenk waar u indruk mee zult maken.

Bezorginformatie

De uitlevering van uw order wordt in overleg met u geregeld. U kunt kiezen voor huis aan huis verzending of voor aflevering op een feest- of werklocatie.

Andere voordelen wanneer u voor Rewi Promotions kiest zijn:

  • Het pakket wordt met grote zorg samengesteld
  • Gemiddeld lage prijzen
  • Eigen transportservice, wij bezorgen wanneer u dat wenst
  • Flexibel bij eventuele nabestellingen
  • Altijd een eigen contactpersoon

Showroom

We hebben onze uitgebreide en gezellige showroom dit jaar inpandig bij Rewi Promotions op de kerkweg 43 in Maasland.
De logistiek en inpakafdeling in ons nieuwe pand.
Voor informatie en of een vrijblijvende afspraak bel of mail gerust

Kerstpakket 10

Kerstpakket 11

Kerstpakket 12