Borduren en Bedrukken

Borduren en Bedrukken

Wij borduren uw logo en/of teksten op kleding en textiel in eigen huis. Dat heeft als voordeel dat wij snel kunnen leveren. Uw kleding of relatiegeschenk zijn ons visitekaartje. Wij zorgen er voor dat u er mee voor de dag kunt komen en hanteren de hoogste kwaliteitseisen. Wij borduren op T-shirts, jassen, broeken, truien, handdoeken, tassen en natuurlijk kunnen wij ook uw eigen aangeleverde textiel voorzien van een borduring/bedrukking.

Onze prijzen zijn scherp en door onze flexibele organisatie kunnen wij snel schakelen.Vraag ons naar de prijzen en de mogelijkheden.

Buiten borduringen zijn wij van REWI ook gespecialiseerd in het bedrukken van textiel hierin zijn de volgende technieken voorhanden.

Transferdruk

Hiervoor worden transfers gebruikt. De transfers worden van te voren ontwikkeld. U stuurt ons uw logo of andere afbeelding , waarna wij u een digitaal voorbeeld en prijsopgaaf sturen.

Na goedkeuring worden de transfers in productie genomen. De transfers worden dan onder een bepaalde temperatuur en druk op uw kleding aangebracht. De lijmlaag van de transfers wordt vloeibaar bij hoge temperaturen en als deze afkoelt verlijmt deze zich aan het textiel waardoor uw kleding voorzien wordt van het logo.

Plotbedrukking

Een plotbedrukking wordt vaak gebruikt voor kleine aantallen. Er wordt voor een plotbedrukking tekst of eenvoudig logo uit drukfolie gesneden welke later via een pneumatische pers op de kleding wordt aangebracht.

Zeefdruk

Er is ook een mogelijkheid om de kleding van een logo te laten voorzien door middel van zeefdruk. Voordelen van zeefdruk is dat het eenvoudig en snel is en op bijna alle soorten stof toegepast kan worden. De zeef wordt over een raamwerk gespannen, terwijl de inkt door de open delen van de zeef geduwd wordt. De zeef is gebaseerd op een sjabloon van het logo wat op het textiel bedrukt dient te worden. Zeefdruk is zoals gezegd met name geschikt voor grotere aantallen.