Over ons

Wie zijn wij

Rewi Promotions is een groothandel in relatiegeschenken en een aanbieder in een groot scala van textiel, zowel voor de promotionele markt als de markt voor werkkleding. Verder zijn wij gespecialiseerd in eindejaarsgeschenken, deze kunnen geheel naar de wensen van de klant samengesteld worden,.

Via onze webshop levert Rewi Promotions relatiegeschenken en promotionele producten op een eenvoudige en snelle manier naar onze klanten. Ons assortiment bevat ruim 10.000 artikelen in uiteenlopende kleuren, materialen en categorieën. Al deze relatiegeschenken/ give away’s kunnen wij voor u voorzien van een logo, tekst, boodschap of reclame. Hiervoor past Rewi Promotions diverse bedrukkingstechnieken toe, zoals: lasergravure, tampondruk, zeefdruk, transferdruk, doming en borduring.

U kunt via deze webshop direct online een prijs calculeren voor het gewenste artikel, inclusief de eventuele bedrukking. Vervolgens kan de bestelling online geplaatst worden, uiteraard is het ook mogelijk om dit traject door ons te laten verzorgen zodat u er geen omkijken naar heeft.

Onze werkwijze

Belangrijk voor u om te weten is verder dat Rewi Promotions al haar activiteiten in eigen beheer uitvoert zo hebben wij een eigen showroom, werkplaats en inpakafdeling, is er een eigen opslagloods en hebben wij een zelfstandige afleverservice. Dat levert u de nodige voordelen op:

  • Gemiddeld lagere prijzen
  • Uiterst betrouwbare service
  • Verregaande flexibiliteit bij eventuele nabestellingen
  • Altijd de beschikking over uw eigen contactpersoon

Wat kunt u van ons verwachten

Kwaliteit is wat u van ons kunt verwachten, service is voor ons heel gewoon en een stukje deskundig advies krijgt u er bij. Met veel zorg handelen wij uw opdrachten af.

Uw wensen zijn voor ons belangrijk! Ook voor kleine aantallen kunt u bij ons terecht.

Rewi Promotions heeft zijn groeiende activiteiten verplaatst naar ons gloednieuwe pand aan Oud Camp 19C in Maasland. Als gevolg van deze ontwikkeling zullen we de ‘kerst’ nu huisvesten op deze nieuwe locatie.

In onze ruime nieuwe showroom hebben we een breed scala aan kerstpakketten en relatiegeschenken voor u samengesteld. Of het nu gaat om kleine of grote aantallen, u kunt hier uw eigen pakket voor uw medewerkers of relaties laten samenstellen. Bovendien zullen we onze inpakafdeling hier ook onderbrengen, zodat we de bekende hoogwaardige service kunnen blijven bieden waar u op rekent.